autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi taranesti cu bacon

Autor: diapav (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diapav (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
3 cartofi, , 4 felii bacon, 3 graunti usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofii mai mari in forma de patrat. Se pun la fiert si se dau cateva clocote peste ei.
Se scurg in strecuratoare si apoi se pun in uleiul incins. Se taie baicon-ul si se aduga peste. Graunti de usturoi se preseaza intai cu un cutit mai mare si apoi se taie si se adauga. Daca ai vin alb poti sa stropesti putin. Se punne sare si se lasa pana se rumenesc. La sfarsit mai poti adauga peste ei sos de mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Maqlube-mancare arabeasca cu orez si legume

Maqlube-mancare arabeasca cu orez si legume

Aceasta este o mancare traditionala, specifica Iordaniei si Palestinei, dar in ultimul timp o gasim

24 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu carne

Dovlecei umpluti cu carne

Intr-un vas, se amesteca carnea, parmezanul, ouale, pesmetul, busuiocul tocat, nucsoara, sare si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ghiveci de legume cu orez