Cartofi taranesti cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi taranesti cu pui

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui ( eu am avut pulpe dezosate dar in revista sunt normale, cu os )
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 500 g cartofi
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam cartofii apoi ii taiem cuburi sau rondele si ii punem in tava. Peste ei se pune ceapa taiata julien, morcovii rodele, ardeii fideluta si presaram deasupra putina sare, piper si cimbru. Separat, spalam pulpele de pui si le condimentam bine. Le asezam apoi in tava peste legume. Stropim totul cu putin ulei si acoperim tava cu folie de aluminiu.

Se da la cuptor 40 minute la foc moderat. Daca vrei ca friptura sa fie putin mai crocanta, cu 10 minute inainte de a opri focul indeparteaza folia de aluminiu .

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci