Cartofi umpluti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 100 g costita
  • o ceapa
  • 100 g carne de vita
  • 2 linguri suc de rosii
  • condimente
  • 4 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • 2 oua

Mod de preparare

Cartofii spalati se fierb in coaja pe jumatate. Se cojesc, se taie in doua, se scobesc.Incorporezi miezul de cartof cu ceapa calita,in care ai adaugat costita si carnea date pe masina. Le calesti putin impreuna, condimentezi, adaugi un ou. Umplii jumatatile de cartofi,pe care le-ai uns cu unt in prealabil.Asezi in vas de yena,presari cascaval ras,peste care torni sosul format

din: smantana,ou,suc de rosii. Dai la cuptor pentru o jumatate de ora

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor