Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009
Ingrediente
6 cartofi potrivit de mari, 4 linguri de branza de oi framantata, 12 felii de costita, 50 g unt.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Fierbi cartofii in coaja, adaugi o lingura de sare, sa nu se rasfiarba. Ii cojesti, ii tai in doua, ii ungi cu unt si-i asezi in tava unsa cu unt. Umplii fiecare jumatate de cartof cu branza, acoperi cu felii de costita. Dai tava la cuptor (in prealabil incins).
Lasi in cuptor 15 minute. Nu trebuie sa se rumenasca. Servesti ca atare sau ca garnitura la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja
45 voturi
15 comentarii
1h
Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.
Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa
21 voturi
4 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate