autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Cartofi umpluti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
6 cartofi potrivit de mari, 4 linguri de branza de oi framantata, 12 felii de costita, 50 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja, adaugi o lingura de sare, sa nu se rasfiarba. Ii cojesti, ii tai in doua, ii ungi cu unt si-i asezi in tava unsa cu unt. Umplii fiecare jumatate de cartof cu branza, acoperi cu felii de costita. Dai tava la cuptor (in prealabil incins).
Lasi in cuptor 15 minute. Nu trebuie sa se rumenasca. Servesti ca atare sau ca garnitura la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cartofi umpluti cu sunca si branza

Cartofi umpluti cu sunca si branza

Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja

45 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa

21 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Bun,bun,super bun...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Foarte buni.Mi-ai facut pofta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 cartofi potrivit de mari
  • 4 linguri de branza de oi framantata
  • 12 felii de costita
  • 50 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,super bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui Milanez