autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Cartofi umpluti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2009

Ingrediente
6 cartofi potrivit de mari, 4 linguri de branza de oi framantata, 12 felii de costita, 50 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi cartofii in coaja, adaugi o lingura de sare, sa nu se rasfiarba. Ii cojesti, ii tai in doua, ii ungi cu unt si-i asezi in tava unsa cu unt. Umplii fiecare jumatate de cartof cu branza, acoperi cu felii de costita. Dai tava la cuptor (in prealabil incins).
Lasi in cuptor 15 minute. Nu trebuie sa se rumenasca. Servesti ca atare sau ca garnitura la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post
Cotlet de Porc  cu Cartofi umpluti

Cotlet de Porc cu Cartofi umpluti

Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza

3 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Bun,bun,super bun...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

    Foarte buni.Mi-ai facut pofta...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 cartofi potrivit de mari
  • 4 linguri de branza de oi framantata
  • 12 felii de costita
  • 50 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,super bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Portofele cu ciuperci si carne