autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
8-10 cartofi medii fierti, 300gr farsh, 5-6 oua fierte, 200 gr cascaval ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare


Cartofii fierti si curatati le scoatem miezul, farshul se prajeste, iar cind se raceste se adauga oule taiate cubulete ca pentru salata beauf. Umplem cartofii si-i da-m in role incalzita la temp de 150 -160*. cam 20-30min. Cind cartofii sunt gata ii presuram cu cascavul. Si-i mai lasam 5 min.

Acesta reteta fiecare o prepara in felul asa ca imi cer scuze daca se aseamana

Pofta Mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi fierti in coaja, umpluti dati  la cuptor

Cartofi fierti in coaja, umpluti dati la cuptor

Se iau 4 cartofi mari, se spala bine si se pun la fiert, se lasa aproximativ 30 de minute dupa care

25 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu carnaciori

Cartofi umpluti cu carnaciori

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat

3 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    INTERESANTA RETETA

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Arata foarte bine,dar ce este farsh?

  • Fara foto

    .... , 13 ianuarie 2010

    farsh = carne tocata

    • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

      Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      FARSH - E IMPLUTURA , SAU CONSISTENTA PENTRU PIRJOALE. IMI PARE RAU DAR NU STIU CUM SE NUMESTE IN ROMINA. Se prapara cam asa carne tocata (eu pun 1/2 carne de porc si 1/2 carne de vita, apoi adaug 2-3 oua, pesmeti, 2 cartofi medii si 1-2 cepe, Le d-au prin tocatorul de carne si le condimentez.)

    • Fara foto

      irina , 13 ianuarie 2010

      liudmila dar ce e farsh? mi-e imi plac mult cartofii de multe ori doar copti in foaie de aluminiu cu un pic de mujdei de usturoi

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 8-10 cartofi medii fierti
  • 300gr farsh
  • 5-6 oua fierte
  • 200 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Cely Snijec (Chef de cuisine)

INTERESANTA RETETA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana