autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
8-10 cartofi medii fierti, 300gr farsh, 5-6 oua fierte, 200 gr cascaval ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare


Cartofii fierti si curatati le scoatem miezul, farshul se prajeste, iar cind se raceste se adauga oule taiate cubulete ca pentru salata beauf. Umplem cartofii si-i da-m in role incalzita la temp de 150 -160*. cam 20-30min. Cind cartofii sunt gata ii presuram cu cascavul. Si-i mai lasam 5 min.

Acesta reteta fiecare o prepara in felul asa ca imi cer scuze daca se aseamana

Pofta Mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post
Cartofi umpluti si gratinati

Cartofi umpluti si gratinati

Se fierb cartofii cu coaja pentru 14 minute. Se curata de coaja dupa racire si se scobesc in

10 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    INTERESANTA RETETA

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Arata foarte bine,dar ce este farsh?

  • Fara foto

    .... , 13 ianuarie 2010

    farsh = carne tocata

    • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

      Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      FARSH - E IMPLUTURA , SAU CONSISTENTA PENTRU PIRJOALE. IMI PARE RAU DAR NU STIU CUM SE NUMESTE IN ROMINA. Se prapara cam asa carne tocata (eu pun 1/2 carne de porc si 1/2 carne de vita, apoi adaug 2-3 oua, pesmeti, 2 cartofi medii si 1-2 cepe, Le d-au prin tocatorul de carne si le condimentez.)

    • Fara foto

      irina , 13 ianuarie 2010

      liudmila dar ce e farsh? mi-e imi plac mult cartofii de multe ori doar copti in foaie de aluminiu cu un pic de mujdei de usturoi

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 8-10 cartofi medii fierti
  • 300gr farsh
  • 5-6 oua fierte
  • 200 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Cely Snijec (Chef de cuisine)

INTERESANTA RETETA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata