autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
8-10 cartofi medii fierti, 300gr farsh, 5-6 oua fierte, 200 gr cascaval ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare


Cartofii fierti si curatati le scoatem miezul, farshul se prajeste, iar cind se raceste se adauga oule taiate cubulete ca pentru salata beauf. Umplem cartofii si-i da-m in role incalzita la temp de 150 -160*. cam 20-30min. Cind cartofii sunt gata ii presuram cu cascavul. Si-i mai lasam 5 min.

Acesta reteta fiecare o prepara in felul asa ca imi cer scuze daca se aseamana

Pofta Mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi fierti in coaja, umpluti dati  la cuptor

Cartofi fierti in coaja, umpluti dati la cuptor

Se iau 4 cartofi mari, se spala bine si se pun la fiert, se lasa aproximativ 30 de minute dupa care

25 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Se spala cartofii bine, pentru a putea fi pusi putin la fiert in coaja (cat sa intre furculita in

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    INTERESANTA RETETA

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Arata foarte bine,dar ce este farsh?

  • Fara foto

    .... , 13 ianuarie 2010

    farsh = carne tocata

    • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

      Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      FARSH - E IMPLUTURA , SAU CONSISTENTA PENTRU PIRJOALE. IMI PARE RAU DAR NU STIU CUM SE NUMESTE IN ROMINA. Se prapara cam asa carne tocata (eu pun 1/2 carne de porc si 1/2 carne de vita, apoi adaug 2-3 oua, pesmeti, 2 cartofi medii si 1-2 cepe, Le d-au prin tocatorul de carne si le condimentez.)

    • Fara foto

      irina , 13 ianuarie 2010

      liudmila dar ce e farsh? mi-e imi plac mult cartofii de multe ori doar copti in foaie de aluminiu cu un pic de mujdei de usturoi

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 8-10 cartofi medii fierti
  • 300gr farsh
  • 5-6 oua fierte
  • 200 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Cely Snijec (Chef de cuisine)

INTERESANTA RETETA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante cu sos de iaurt şi usturoi