Cartofii se spala si se introduc in cuptor pentru a se coace;sunca se taie cubulete foarte mici,si se amesteca cu ouale;dupa ce s-au copt,cartofii se taie in doua pe lungime,se scobesc in mijloc,iar tot ce se scoate se amesteca cu branza rasa,untul,sare,piper formandu-se un piure care se va amesteca,la randul sau cu sunca si ouale.
cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de cartofi si apoi se introduc la cuptor timp de 10-15 min pentru a se rumeni.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii