autor:

denisa andreea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 decembrie 2012

Ingrediente
4 cartofi mari, 100g sunca, 150 g cascaval, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii bine si se pun in cuptor aproximativ 15 minute, dupa care se intorc si se mai lasa 10 minute. Intre timp se taie sunca si se rade cascavalul. Se scot cartofii din cuptor, se cresteaza in patru, se umplu cu sunca si cascaval si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

cartofii fierti, se taie in jumate se goleste mijlocul si se pune umplutura de branza amestecata

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza
Cartofi umpluti, la cuptor

Cartofi umpluti, la cuptor

Cartofii spălaţi se fierb în coajă, 30 min. Îi scoatem, îi lăsăm la răcit şi, cu o lingură,

24 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 100g sunca
  • 150 g cascaval
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

15 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sarmale In Foi De Vita