Se spala cartofii bine si se pun in cuptor aproximativ 15 minute, dupa care se intorc si se mai lasa 10 minute. Intre timp se taie sunca si se rade cascavalul. Se scot cartofii din cuptor, se cresteaza in patru, se umplu cu sunca si cascaval si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se servesc fierbinti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii