autor:

denisa andreea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 decembrie 2012

Ingrediente
4 cartofi mari, 100g sunca, 150 g cascaval, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii bine si se pun in cuptor aproximativ 15 minute, dupa care se intorc si se mai lasa 10 minute. Intre timp se taie sunca si se rade cascavalul. Se scot cartofii din cuptor, se cresteaza in patru, se umplu cu sunca si cascaval si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate

19 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi
Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

1. Se incinge cuptorul la 175C.Se strapunge fiecare cartof de doua ori, cu varful unui cutit. 2. Se

3 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 100g sunca
  • 150 g cascaval
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei copti cu rosii