autor:

denisa andreea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 decembrie 2012

Ingrediente
4 cartofi mari, 100g sunca, 150 g cascaval, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii bine si se pun in cuptor aproximativ 15 minute, dupa care se intorc si se mai lasa 10 minute. Intre timp se taie sunca si se rade cascavalul. Se scot cartofii din cuptor, se cresteaza in patru, se umplu cu sunca si cascaval si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

1.Cartofii se fierb in coaja. 2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Cartofi copti si umpluti

Cartofi copti si umpluti

1 Se fierb cartofii in coaja timp de 10 min.,atat cat sa se inmoaie un pic apoi se lasa sa se raceasca

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 100g sunca
  • 150 g cascaval
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Conopida gustoasa