autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
cartofi, ceapa, ciuperci, parizer, ulei, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofii, dupa ce s-au fiert se li se face o scobitura in centru.
Se pun la calit ceapa si ciupercile, cand sunt aproape gata se adauga si parizerul taiat cu cubulete, dupa ce se ia de pe foc se amesteca bine cu putin pate si cu restul de restul de cartof care a ramas dupa ce i-am scobit.
Umblem cartofii si ii prajim aproximativ 1 min.
Se servesc cu putina smantana pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Cartofii fierti si curatati le scoatem miezul, farshul se prajeste, iar cind se raceste se adauga

3 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Imi place !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 iulie 2008

    se pot servi cu sos de marar sau orice fel de alt sos

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Sufleu de conopida cu branza