autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu branza telemea

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Ingrediente
6 cartofi, 300 g branza telemea de vaca Hochland, 1 ou, 1 lingura unt, 2-3 rosii, 1 legatura marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Pui cartofii la fiert in coaja, iar dupa racire ii cureti de coaja si ii tai in doua pe lung.

Scobesti cartofii cu lingurita si miezul cartofului il zdrobesti bine cu telul.

Adaugi branza telemea de vaca Hochland, mararul tocat marunt, oul si sarea dupa dorinta. Amesteci bine.

Cu aceasta compozitie umpli cartofii, dupa care ii pui intr-o tava unsa cu unt, dai la cuptor pentru 15 minute. Ornezi cu felii subtiri de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu carnati si rosii

Pui la cuptor cu carnati si rosii

Spalati puiul, zvantati-l cu hartie absorbanta, apoi taiati-l pe mijlocul spatelui si desfaceti-l

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos de tomate

Paste cu sos de tomate

Se fierb pastele,dupa ce le-am scurs,se pun intru-n vas in care ulterior am pus uleiul la incins

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 300 g branza telemea de vaca Hochland
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi la cuptor