autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu branza telemea

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Ingrediente
6 cartofi, 300 g branza telemea de vaca Hochland, 1 ou, 1 lingura unt, 2-3 rosii, 1 legatura marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Pui cartofii la fiert in coaja, iar dupa racire ii cureti de coaja si ii tai in doua pe lung.

Scobesti cartofii cu lingurita si miezul cartofului il zdrobesti bine cu telul.

Adaugi branza telemea de vaca Hochland, mararul tocat marunt, oul si sarea dupa dorinta. Amesteci bine.

Cu aceasta compozitie umpli cartofii, dupa care ii pui intr-o tava unsa cu unt, dai la cuptor pentru 15 minute. Ornezi cu felii subtiri de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand sunt

36 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită

Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită

-Se spală bine carnea și se taie, porționându-se după preferință în bucăți mai

8 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 300 g branza telemea de vaca Hochland
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Iahnie de fasole cu praz