autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu branza telemea

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Ingrediente
6 cartofi, 300 g branza telemea de vaca Hochland, 1 ou, 1 lingura unt, 2-3 rosii, 1 legatura marar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Pui cartofii la fiert in coaja, iar dupa racire ii cureti de coaja si ii tai in doua pe lung.

Scobesti cartofii cu lingurita si miezul cartofului il zdrobesti bine cu telul.

Adaugi branza telemea de vaca Hochland, mararul tocat marunt, oul si sarea dupa dorinta. Amesteci bine.

Cu aceasta compozitie umpli cartofii, dupa care ii pui intr-o tava unsa cu unt, dai la cuptor pentru 15 minute. Ornezi cu felii subtiri de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
telina pane

telina pane

Tzelina o leguma extrem de gustoasa gatita in anumite feluri.Unul dintre ele este si pane-ul pe care

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Se curata si se spala legumele.Ceapa se toaca julien si se pune pentru cateva minute in uleiul incins

12 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 300 g branza telemea de vaca Hochland
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ardei umpluti de post