autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
8 cartofi mari, 100 g cascaval, svaiter sau brinza veche de oi rasa, 1 ½ lingurita chimen, 100 g unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii spalati si stersi se pun la cuptor. Dupa ce s-au copt, se lasa citeva minute sa se raceasca, apoi se taie in doua in lung, si se scobesc cu o lingura scotind miezul intr-un castron. Coaja nu trebuie rupta, de aceea se lucreaza cu grija. Miezul se amesteca cu unt, brinza rasa, chimen si putina sare dupa gust. Se umplu cartofii la loc, de data aceasta mijlocul va fi mai rotunjor. Se asaza pe un graten si se tin 15-20 minute la cuptor incins, apoi se servesc. Cartofii preparati 70 minse mai pot acoperi cu un sos alb sau cu sos de rosii. Se mai pot pregati, la fel, cartofii umpluti cu ciuperci, orez, sunca etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

1.Cartofii se fierb in coaja. 2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Soté de legume

Soté de legume

Se taie cartofii si morcovii cubulete si se pun la fiert alaturi de mazare pentru aprox 20 de minute.

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 100 g cascaval
  • svaiter sau brinza veche de oi rasa
  • 1 ½ lingurita chimen
  • 100 g unt
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci la cuptor umplute cu codite