autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
8 cartofi mari, 100 g cascaval, svaiter sau brinza veche de oi rasa, 1 ½ lingurita chimen, 100 g unt, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii spalati si stersi se pun la cuptor. Dupa ce s-au copt, se lasa citeva minute sa se raceasca, apoi se taie in doua in lung, si se scobesc cu o lingura scotind miezul intr-un castron. Coaja nu trebuie rupta, de aceea se lucreaza cu grija. Miezul se amesteca cu unt, brinza rasa, chimen si putina sare dupa gust. Se umplu cartofii la loc, de data aceasta mijlocul va fi mai rotunjor. Se asaza pe un graten si se tin 15-20 minute la cuptor incins, apoi se servesc. Cartofii preparati 70 minse mai pot acoperi cu un sos alb sau cu sos de rosii. Se mai pot pregati, la fel, cartofii umpluti cu ciuperci, orez, sunca etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

1.Cartofii se fierb in coaja. 2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Sarmale cu orez si ciuperci

Sarmale cu orez si ciuperci

Am spalat orezul si l-am scurs de apa. Am tocat marunt ceapa iar morcovul l-am dat pe razatoare. In

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 100 g cascaval
  • svaiter sau brinza veche de oi rasa
  • 1 ½ lingurita chimen
  • 100 g unt
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocanita de ciuperci