Se fierb cartofii in coaja,se curata,se taie in doua si se scobesc de o parte din miez.Carnea fiarta si tocata se amesteca cu ouale,verdeata tocata si putina sare,se umplu cartofii,se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt si se dau la cuptor asezand vasul intr-un alt vas cu apa calda.Se stropesc cu untul topit, se lasa 15-20 de minute la foc potrivit.Se servesc cu iaurt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii