autor:

Tiberius77

» » Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius

Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Cartofi, 300 gr Carne tocata, 20 ml Ulei, 100 ml Frisca lichida, 100 gr Ceapa, 30 gr Usturoi, Sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30h

3 voturi

Mod de preparare

Fierbeti cartofi in coaja dupa care punetile la racit. Dupa racire taietile im 2 pe fiecare si scobitile mijlocul.



Puneti o tigaie pe foc, adaugati uleiul si dupa ce sa incins adaugati ceapa si usturoiul, invartiti cu grija iar dupaia adaugati carnea tocata. Cand observati ca carnea este gata adaugati frisca lichida si condimentele.



Umpleti cartofi cu acest sos de carne tocata si introducetile in cuptorul pre incalzit la 180 de grade timp de 15-20 min. Serviti-le fierbinti.



Va doresc o pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecel umplut

Dovlecel umplut

Curatam, scobim de seminte si spalam dovleceii. Ii oparim 10’ in apa cu putina sare, apoi ii scoatem

10 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Prezentarea este super gustoasa.*************

  • Fara foto

    flori de piatra , 01 iunie 2010

    Foarte buni!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    La cat arata de bine , cu siguranta ca sunt deliciosi !!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Foarte deliciosi si eleganti!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Tiberius77
Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc Punem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri
Tiberius Parfe

Tiberius Parfe

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek. Prima

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Prezentarea este super gustoasa.*************

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Mini-Tarte sarate