autor:

Tiberius77

» » Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius

Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Cartofi, 300 gr Carne tocata, 20 ml Ulei, 100 ml Frisca lichida, 100 gr Ceapa, 30 gr Usturoi, Sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30h

3 voturi

Mod de preparare

Fierbeti cartofi in coaja dupa care punetile la racit. Dupa racire taietile im 2 pe fiecare si scobitile mijlocul.



Puneti o tigaie pe foc, adaugati uleiul si dupa ce sa incins adaugati ceapa si usturoiul, invartiti cu grija iar dupaia adaugati carnea tocata. Cand observati ca carnea este gata adaugati frisca lichida si condimentele.



Umpleti cartofi cu acest sos de carne tocata si introducetile in cuptorul pre incalzit la 180 de grade timp de 15-20 min. Serviti-le fierbinti.



Va doresc o pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Prezentarea este super gustoasa.*************

  • flori de piatra , 01 iunie 2010

    Foarte buni!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    La cat arata de bine , cu siguranta ca sunt deliciosi !!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Foarte deliciosi si eleganti!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 buc Cartofi
  • 300 gr Carne tocata
  • 20 ml Ulei
  • 100 ml Frisca lichida
  • 100 gr Ceapa
  • 30 gr Usturoi
  • Sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Tiberius77
Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc Punem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri
Tiberius Parfe

Tiberius Parfe

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek. Prima

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Prezentarea este super gustoasa.*************

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc