autor:

Tiberius77

» » Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius

Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Cartofi, 300 gr Carne tocata, 20 ml Ulei, 100 ml Frisca lichida, 100 gr Ceapa, 30 gr Usturoi, Sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30h

3 voturi

Mod de preparare

Fierbeti cartofi in coaja dupa care punetile la racit. Dupa racire taietile im 2 pe fiecare si scobitile mijlocul.



Puneti o tigaie pe foc, adaugati uleiul si dupa ce sa incins adaugati ceapa si usturoiul, invartiti cu grija iar dupaia adaugati carnea tocata. Cand observati ca carnea este gata adaugati frisca lichida si condimentele.



Umpleti cartofi cu acest sos de carne tocata si introducetile in cuptorul pre incalzit la 180 de grade timp de 15-20 min. Serviti-le fierbinti.



Va doresc o pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de manzat

Ardei umpluti cu carne de manzat

Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas

32 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Prezentarea este super gustoasa.*************

  • Fara foto

    flori de piatra , 01 iunie 2010

    Foarte buni!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    La cat arata de bine , cu siguranta ca sunt deliciosi !!!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Foarte deliciosi si eleganti!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Tiberius77
Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc Punem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri
Tiberius Parfe

Tiberius Parfe

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek. Prima

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Prezentarea este super gustoasa.*************

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu dovlecei