Se aleg cartofi de aceeasi marime, se curata si se scoate o parte din miez. Se toaca foarte marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga orezul si dupa citeva minute se stinge cu supa de pasare. Se trece carnea prin masina de tocat impreuna cu slanina, se combina cu ceapa calita, apoi se pune orezul, verdeata, piperul, sarea si ouale. Se omogenizeaza foarte bine compozitia si se umplu cartofii, se prajesc pe toate fetele, dupa care intr-un vas de Jena se da la cuptor cu putina grasime. Din uleiul ramas, faina, pasta de rosii si restul de supa, se pregateste un sos, se toarna peste cartofi si se lasa vasul la cuptor sa fiarba inabusit.
Cind preparatul este gata, se serveste cu smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii