cartofi umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 kg ciuperci fierte si date prin masina
  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 cepe
  • 1 cana de smantana
  • 3 linguri de faina
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa, se presara cu sare si se inabusa intr-un ceaun , se amesteca ceapa cu ciupercile date prin masina cu 2 oua, 2-3 linguri de smantana , 1 lingurita de faina, verdeata si sare dupa gust. Se umplu cu aceasta compozitie cartofii pregatiti, adica salati , curatati putin fierti si scobiti c un cutit dintr-un capat in celalalt, dar nu gauriti la ambele capete.

Cartofii umpluti cu aceasta compozitie se aseaza untr-un vas jena uns cu ulei,unul langa altul cu taietura in sus, deasupa se toarna smantana batuta putin cu sare si faina.Sosusl se poate turna si printre cartofii umpluti , iar bucatile de cartofi scoase din scobituri se amesteca cu sosul.Oul ramas se amesteca cu sare si se picura deasupra, apoi se adauga verdeata tocata marunt.

Se dau la cuptor la foc potrivit, cand sosul e gata si cartofii s-au rumenit inseamna ca sunt gata, se servesc cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise