Se toaca marunt ceapa, se presara cu sare si se inabusa intr-un ceaun , se amesteca ceapa cu ciupercile date prin masina cu 2 oua, 2-3 linguri de smantana , 1 lingurita de faina, verdeata si sare dupa gust. Se umplu cu aceasta compozitie cartofii pregatiti, adica salati , curatati putin fierti si scobiti c un cutit dintr-un capat in celalalt, dar nu gauriti la ambele capete.
Cartofii umpluti cu aceasta compozitie se aseaza untr-un vas jena uns cu ulei,unul langa altul cu taietura in sus, deasupa se toarna smantana batuta putin cu sare si faina.Sosusl se poate turna si printre cartofii umpluti , iar bucatile de cartofi scoase din scobituri se amesteca cu sosul.Oul ramas se amesteca cu sare si se picura deasupra, apoi se adauga verdeata tocata marunt.
Se dau la cuptor la foc potrivit, cand sosul e gata si cartofii s-au rumenit inseamna ca sunt gata, se servesc cu smantana.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii