Alegeti cartofii cei mai mari, curatati-i de coaja, dupa care incepeti sa ii feliati cu grija astfel incat intre acestea sa introduceti cascavalul invelit in prosciutto. Presarati sare, piper si marar tocat marunt. Infasurati apoi cartofii in staniol, dupa care ii bagati la cuptor cca 60 de minute. La final, presarati parmezan si serviti dupa gust, cu o salata de cruditati. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii