Alegeti cartofii cei mai mari, curatati-i de coaja, dupa care incepeti sa ii feliati cu grija astfel incat intre acestea sa introduceti cascavalul invelit in prosciutto. Presarati sare, piper si marar tocat marunt. Infasurati apoi cartofii in staniol, dupa care ii bagati la cuptor cca 60 de minute. La final, presarati parmezan si serviti dupa gust, cu o salata de cruditati. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii