autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu sos alb

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 buc. cartofi mari (1 kg.), din soiul "sapunari", 4 linguri cu virf brinza de vaci, o felie de piine de 2 cm grosime, 1 ou, o lingura unt, sare. Sosul: o lingura cu virf de faina, o lingura cu virf de unt, 2 linguri cu virf de cascaval, o cana cu lapte dulce

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa putin sarata. Cind s-au racit, se curata de coaja, se taie in jumatati, pe lung, si se scoate o parte din miez. Intr-un castron, se freaca miezul de piine cu brinza de vaci, oul, untul moale si un virf de cutit de sare. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de cartofi si se pun intr-o cratita unsa cu unt. Se pregateste un sos alb din ingredientele de mai sus; se pune peste cartofi, se presara cascaval si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cina usoara si delicioasa de vara

Cina usoara si delicioasa de vara

Vinetei, dovlecelului, castravetelui si morcovilor li se taie extremitatile (nu e necesar pentru

5 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole facaluita

Fasole facaluita

"Magnifica insotire pentru carnati sau alte prajeli de porc , fasolea facaluita este in sine o bine

20 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi mari (1 kg.)
  • din soiul "sapunari"
  • 4 linguri cu virf brinza de vaci
  • o felie de piine de 2 cm grosime
  • 1 ou
  • o lingura unt
  • sare. Sosul: o lingura cu virf de faina
  • o lingura cu virf de unt
  • 2 linguri cu virf de cascaval
  • o cana cu lapte dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Zacusca