autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi umpluti cu sos alb

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
4 buc. cartofi mari (1 kg.), din soiul "sapunari", 4 linguri cu virf brinza de vaci, o felie de piine de 2 cm grosime, 1 ou, o lingura unt, sare. Sosul: o lingura cu virf de faina, o lingura cu virf de unt, 2 linguri cu virf de cascaval, o cana cu lapte dulce

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa putin sarata. Cind s-au racit, se curata de coaja, se taie in jumatati, pe lung, si se scoate o parte din miez. Intr-un castron, se freaca miezul de piine cu brinza de vaci, oul, untul moale si un virf de cutit de sare. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de cartofi si se pun intr-o cratita unsa cu unt. Se pregateste un sos alb din ingredientele de mai sus; se pune peste cartofi, se presara cascaval si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive prajite

Andive prajite

Andivele le stergem cu un prosop curat(nu se spala niciodata pt ca se amarasc!!!) Le taiem in doua

18 voturi    7 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Parjoalele moldovenesti, sunt de fapt chiftelute obisnuite din carne tocata, care au tot o forma

7 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi mari (1 kg.)
  • din soiul "sapunari"
  • 4 linguri cu virf brinza de vaci
  • o felie de piine de 2 cm grosime
  • 1 ou
  • o lingura unt
  • sare. Sosul: o lingura cu virf de faina
  • o lingura cu virf de unt
  • 2 linguri cu virf de cascaval
  • o cana cu lapte dulce

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata gotica cu sos de afine