autor:

b.alexandra

» » Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti cu sunca si branza

Autor: b.alexandra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: b.alexandra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Ingrediente
5 cartofi, 100g branza de burduf, 100g sunca, 1 ceapa, sare, piper, boia de ardei, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

45 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja apoi se taie in jumatati si se scobesc la mijloc.
Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.
Se amesteca branza, ceapa cu sunca prajite si ce am luat din cartofi pana se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.
Cu compozitia rezultata umplem cartofii. Mai putem presara putin piper si boia de ardei pe deasupra pentru aspect. Punem cartofii intr-o tava unsa cu ulei sau unt si ii bagam la cuptor, la foc mediu, 10 minute.
Cartofii astfel preparati se servesc calzi, cu smantana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu ardei copt prajit la tigaie

Ficatei de pui cu ardei copt prajit la tigaie

Spalam ficatul de de pasare si ii lasam la scurs.Separat punem si tocam in fasiute ardeiul copt(il

41 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gulas cu carne

Gulas cu carne

Intr-o tigaie adanca se incalzesc 2 linguri de grasime si se calesc ceapa si ardeii, dar cel iute

6 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioana-nelia Bercean , 15 februarie 2015

    Cornelia Bujor ii traducea reteta dnei Susan...engleza stii??

  • Fara foto

    Pavel Paulina , 14 februarie 2015

    Cornelia Bujor :Doamna nu fiti rea;dna Diana Monica'i traducea dnei Susan Bienstock Burke reteta!!

  • Fara foto

    Monica Cigmaian , 04 februarie 2015

    nu am gatit asa dar imi inchipui ca sunt foarte buni am sa incerc

    • Fara foto

      Bia Mih , 04 februarie 2015

      usor de facut!! nice!!

    • Fara foto

      Garbovan Diana , 04 februarie 2015

      merg si cu ciuperci

    • Fara foto

      Cornelia Bujor , 04 februarie 2015

      Diana Monica Romaneste stii?

    • Fara foto

      Adelina Zagoreanu , 04 februarie 2015

      cu branza si spanac sunt foarte buni--

    • Fara foto

      Liviana Rosu , 04 februarie 2015

      Multumesc pentru reteta .

    • Fara foto

      Postumia Barzic , 04 februarie 2015

      postumia barzic

    • Fara foto

      Tatiana Vlad , 04 februarie 2015

      o adevarata minune.....

    • Fara foto

      Diana Monica , 10 iulie 2014

      Susan Bienstock Burke Potatoes stuffed with ham and cheese 5 potatoes 100g cheese 100g ham 1 onion salt pepper paprika cream Boil the potatoes in their skins. Drain, let them cool a few minutes and peel them then cut them in half and scrape the middle. Fry onions and chopped ham in butter. You can add a little paprika for color. Mix cheese, onion, bacon and what we took from the potatoes until smooth. Add salt and pepper to taste. Fill the potatoes with the resulting composition . We can sprinkle a little pepper and paprika over them. Put potatoes in a pan greased with oil or butter and bake at medium heat for 10 minutes. Potatoes thus prepared are served warm with cream.

    • Fara foto

      Susan Bienstock Burke , 09 iulie 2014

      OK. I'll bite. What are these...and how do you make them?

    • Fara foto

      Alexandra Flowers , 09 iulie 2014

      Foarte buni si cu brinza si spanac, pentru cei care nu vor sa amestece carne si cu brinza, sau pentru vegetarieni.

    • Fara foto

      bebino (Chef de cuisine) , 19 iunie 2012

      Sunt mortali. Mersi!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2011

      Arata foarte bine................mi sa facut pofta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

45 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 100g branza de burduf
  • 100g sunca
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de b.alexandra
Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul

9 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

Salam de biscuiţi reţetă cu cafea Am rupt biscuitii in bucati mici sau se macina (dupa preferinta).

6 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare

7 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bia Mih

usor de facut!! nice!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne de pui