Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja apoi se taie in jumatati si se scobesc la mijloc.
Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.
Se amesteca branza, ceapa cu sunca prajite si ce am luat din cartofi pana se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.
Cu compozitia rezultata umplem cartofii. Mai putem presara putin piper si boia de ardei pe deasupra pentru aspect. Punem cartofii intr-o tava unsa cu ulei sau unt si ii bagam la cuptor, la foc mediu, 10 minute.
Cartofii astfel preparati se servesc calzi, cu smantana.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii