Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja apoi se taie in jumatati si se scobesc la mijloc.
Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.
Se amesteca branza, ceapa cu sunca prajite si ce am luat din cartofi pana se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.
Cu compozitia rezultata umplem cartofii. Mai putem presara putin piper si boia de ardei pe deasupra pentru aspect. Punem cartofii intr-o tava unsa cu ulei sau unt si ii bagam la cuptor, la foc mediu, 10 minute.
Cartofii astfel preparati se servesc calzi, cu smantana.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii