Se fierb cartofii in coaja la foc mic pe aragaz, dupa ce s-au fiert se lasa sa se racesca cateva minute ca sa ii poti curata de coaja. Apoi se curata coaja si se scobesc pe mijloc, dar nu de tot cat sa incapa umplutura.
Dupa aia luati o tigaie.. nu mare..potrivita, adaugati putin ulei cat sa unga tigaia, pune-ti carnea tocata sa se rumeneasca un pic,sarea,piperul,oregano,busuioc si cimbru dupa preferinta, sa se fragezeasca si sa ii dea o aroma placuta.
Dupa ce carnea s-a rumenit se da jos de pe foc. Se umplu cartofii, se adauga ciupercile (deasupra umpluturii ) si cascavalul ras. Dupa ce ati terminat, luati o tava de cuptor, o ungeti cu ulei sau cu unt in functie de preferinta si adaugati rosiile conservate sau normale, dar taiate marunt si putin usturoi. Apoi puneti cartofii cu scobitura in sus si marar sau patrunjel in functie de preferinta, dupa care bagati la cuptor timp de 30 de minute si serviti cu rosii taiate sau cu smantana.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii