autor:

vera

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti si gratinati

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Ingrediente
6-8 cartofi, 150g bacon, 150g cascaval, 1 ou, 150g crema de branza, 50g unt topit, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare


Se fierb cartofii cu coaja pentru 14 minute.

Se curata de coaja dupa racire si se scobesc in mijloc cu o lingurita.

Se rade cascavalul, iar jumatate din cantitate se amesteca cu baconul calit si crema de branza, se adauga oul batut, sare, piper si restul de cartof rezultat prin scobire dar faramitat ca la piure.

Se umplu cartofii cu acesta compozitie, se presara pe desupra restul de cascaval ras, se stropesc cu untul topit, dupa care se introduc in cuptorul cald 220°C timp de 20 -30 minute.

Se servesc ca garnitura alaturi de o friptura sau pur si simplu ca aperitive.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti si gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare cu gaturi de curcan la cuptor

Mancare cu gaturi de curcan la cuptor

Se spala gaturile de curcan,se taie in jumatate,iar apoi se pun la fiert timp de 15 minute(luand

1 vot    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul

19 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    arata minunat,e apetisanta si...felicitari,nu te faci de ris cind ai musafiri

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    MMMM CE BINE ARATA!!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Minunat.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      va multumesc!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      pare interesant, am sa ii prepar sa vedem ce o sa iasa.felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Deliciosi......

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Foarte buni! Felicitari pentru prezentare, frumos.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      e foarte usor de pregatit si usor de digerat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • 6-8 cartofi
  • 150g bacon
  • 150g cascaval
  • 1 ou
  • 150g crema de branza
  • 50g unt topit
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

arata minunat,e apetisanta si...felicitari,nu te faci de ris cind ai musafiri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Carnati in vin cu sos de mere