autor:

vera

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartofi umpluti si gratinati

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2009

Ingrediente
6-8 cartofi, 150g bacon, 150g cascaval, 1 ou, 150g crema de branza, 50g unt topit, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare


Se fierb cartofii cu coaja pentru 14 minute.

Se curata de coaja dupa racire si se scobesc in mijloc cu o lingurita.

Se rade cascavalul, iar jumatate din cantitate se amesteca cu baconul calit si crema de branza, se adauga oul batut, sare, piper si restul de cartof rezultat prin scobire dar faramitat ca la piure.

Se umplu cartofii cu acesta compozitie, se presara pe desupra restul de cascaval ras, se stropesc cu untul topit, dupa care se introduc in cuptorul cald 220°C timp de 20 -30 minute.

Se servesc ca garnitura alaturi de o friptura sau pur si simplu ca aperitive.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti si gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare  cu  sos  picant

Aripioare cu sos picant

Intr-o cratita,se pune uleiul de masline,apoi,usturoiul;cind usturoiul e auriu,se pun aripile.Cind

9 voturi    10 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
sarmalute

sarmalute

Carnea se taie cubulete, se amesteca cu orezul si legumele prajite putin cu pasta de rosii, cu verdeata

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    arata minunat,e apetisanta si...felicitari,nu te faci de ris cind ai musafiri

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    MMMM CE BINE ARATA!!!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Minunat.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      va multumesc!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      O bunatate.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      pare interesant, am sa ii prepar sa vedem ce o sa iasa.felicitari.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Deliciosi......

    • Andra

      Andra (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Foarte buni! Felicitari pentru prezentare, frumos.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      e foarte usor de pregatit si usor de digerat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • 6-8 cartofi
  • 150g bacon
  • 150g cascaval
  • 1 ou
  • 150g crema de branza
  • 50g unt topit
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Reteta Pasta alla carbonara

Reteta Pasta alla carbonara

Spaghete Carbonara reteta simpla Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

arata minunat,e apetisanta si...felicitari,nu te faci de ris cind ai musafiri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Creier pane