autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Conserve si muraturi

Cas conservat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
cas de oaie, ulei, sare, piper boabe, ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Tai casul in cuburi de 1 cm, il presari cu sare si lasi sa se zvante pe un prosop gros.Asezi in borcan cuburile de cas, adaugi condimentele si dupa preferinta crengute de marar, cimbru...Umplii borcanul cu ulei, adaugi putina sare,acoperi cu celofan si lasi la rece.Pastrezi casul toata iarna proaspat, il folosesti la salate sau ca atare cu rosii sau masline. Se pastreaza foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas conservat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Pasta de gogosari cu kapia

Pasta de gogosari cu kapia

Spalam cateva stricle de la Prigat daca aveti si borcane mici cu apa fierbinte, apoi le punem la

2 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • alexandra elena

    alexandra elena (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cas de oaie
  • ulei
  • sare
  • piper boabe
  • ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
alexandra elena

alexandra elena (Chef de cuisine)

Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

1 vot    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Visine la borcan