autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Conserve si muraturi

Cas conservat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
cas de oaie, ulei, sare, piper boabe, ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Tai casul in cuburi de 1 cm, il presari cu sare si lasi sa se zvante pe un prosop gros.Asezi in borcan cuburile de cas, adaugi condimentele si dupa preferinta crengute de marar, cimbru...Umplii borcanul cu ulei, adaugi putina sare,acoperi cu celofan si lasi la rece.Pastrezi casul toata iarna proaspat, il folosesti la salate sau ca atare cu rosii sau masline. Se pastreaza foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas conservat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei copti la borcan

Ardei copti la borcan

Coaceti ardeii, dupa care ii curatati de coaja deasupra unei cratite ca sa curga lichidul din ei

190 voturi    31 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Gogosari si conopida in otet

Gogosari si conopida in otet

Baitul se pune la fiert. Conopida se desface buchetele si se pune o jumatate de ora in apa cu sare. Gogosarii

7 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • alexandra elena

    alexandra elena (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cas de oaie
  • ulei
  • sare
  • piper boabe
  • ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
alexandra elena

alexandra elena (Chef de cuisine)

Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Adauga reteta
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Fructe murate