autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Conserve si muraturi

Cas conservat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
cas de oaie, ulei, sare, piper boabe, ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Tai casul in cuburi de 1 cm, il presari cu sare si lasi sa se zvante pe un prosop gros.Asezi in borcan cuburile de cas, adaugi condimentele si dupa preferinta crengute de marar, cimbru...Umplii borcanul cu ulei, adaugi putina sare,acoperi cu celofan si lasi la rece.Pastrezi casul toata iarna proaspat, il folosesti la salate sau ca atare cu rosii sau masline. Se pastreaza foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas conservat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveciori dupa reteta bulgareasca

Castraveciori dupa reteta bulgareasca

Castraveciorii se spala bine in multe ape. Se lasa de seara pana a doua zi in apa (se poate arunca

89 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Tocana cu orez

Tocana cu orez

Intr-o craticioara, punem orezul sa fiarba. Legumele le curatam, spalam, tocam iar morcovii ii dam

11 voturi    2 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • alexandra elena

    alexandra elena (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cas de oaie
  • ulei
  • sare
  • piper boabe
  • ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
alexandra elena

alexandra elena (Chef de cuisine)

Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1 Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1

Capsunii spalati, se curata de codite, cei mari se taie bucati, se pun intro oala incapatoare, se amesteca zaharul cu praful gel fix,

22 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gem fin de caise