Tai casul in cuburi de 1 cm, il presari cu sare si lasi sa se zvante pe un prosop gros.Asezi in borcan cuburile de cas, adaugi condimentele si dupa preferinta crengute de marar, cimbru...Umplii borcanul cu ulei, adaugi putina sare,acoperi cu celofan si lasi la rece.Pastrezi casul toata iarna proaspat, il folosesti la salate sau ca atare cu rosii sau masline. Se pastreaza foarte bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii