autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Conserve si muraturi

Cas conservat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
cas de oaie, ulei, sare, piper boabe, ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Tai casul in cuburi de 1 cm, il presari cu sare si lasi sa se zvante pe un prosop gros.Asezi in borcan cuburile de cas, adaugi condimentele si dupa preferinta crengute de marar, cimbru...Umplii borcanul cu ulei, adaugi putina sare,acoperi cu celofan si lasi la rece.Pastrezi casul toata iarna proaspat, il folosesti la salate sau ca atare cu rosii sau masline. Se pastreaza foarte bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas conservat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Nectar  de fructe fără zahăr

Nectar de fructe fără zahăr

Fructele bine coapte se trec prin sită şi se toarnă imediat în sticle mici care au fost bine

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de flori de salcam

Dulceata de flori de salcam

Desprindem florile de salcam de pe tija si le lasam in apa rece aproximativ 1 ora, pentru a iesi

10 voturi    2 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • alexandra elena

    alexandra elena (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cas de oaie
  • ulei
  • sare
  • piper boabe
  • ienibahar boabe,(dupa preferinta marar,cimbru)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
alexandra elena

alexandra elena (Chef de cuisine)

Suna foarte apetisan!Casul patruns de aromele condimentelor cred ca sunt o "nebunie" pentru papilele gustative. Eu am pus cas la sare pentru iarna fara a adauga condimente astfel incat sa pot face si placinte, macaroare sau cu mamaliguta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Zacusca de vinete cu ciuperci