autor:

Sidy

» » Aperitive

Cas (de oaie) pane

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
4 bucati cas proaspat zvintat bine, 1 ou, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Feliile de cas se dau prin faina, oul batul si apoi pesmet. Dupa ce au fost date prin toate, cele 4 felii de cas se lasa asa sa se odihneasca 20-30 minute (astfel nu se va mai desprinde crusta, la prajit).
Se pune uleiul in tigaie si se incinge bine... uleiul trebuie sa fie indestulator.
Se prajesc bucatile de cas pe ambele parti cam 4-5 minute, pana se rumenesc, si se servesc cu castraveti covasiti (murati la soare) sau cu orice alta salata preferati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cas (de oaie) pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Crochete cu spanac

Crochete cu spanac

Se spala bine spanacul si se fierbe in putina apa sarata.Se poate folosi si spanac congelat.Se scurge

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de

34 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

    Pentru a nu curge la prajit, bucatile de cas se dau prin faina amestecata cu ou (adera cu mult mai bine) si apoi prin pesmet. Eu le las apoi cateva ore bune la odihnit. Casul proaspat este nesarat si va trebui sa-l saram inainte sau punem putina sare in ou. La fel se prepara si cascavalul pané dar nu mai punem sare. Avem grija sa nu intepam casul cu furculita in timpul prajirii deoarece acesta este in stare lichida si se va imprastia in tigaie. De aceea vom folosi de preferinta o paleta. Casul pané se serveste la masa numai fierbinte si e excelent si cu rosii sau castraveti de gradina proaspeti.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati cas proaspat zvintat bine
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
titza

titza (Chef de cuisine)

Pentru a nu curge la prajit, bucatile de cas se dau prin faina amestecata cu ou (adera cu mult mai bine) si apoi prin pesmet. Eu le las apoi cateva ore bune la odihnit. Casul proaspat este nesarat si va trebui sa-l saram inainte sau punem putina sare in ou. La fel se prepara si cascavalul pané dar nu mai punem sare. Avem grija sa nu intepam casul cu furculita in timpul prajirii deoarece acesta este in stare lichida si se va imprastia in tigaie. De aceea vom folosi de preferinta o paleta. Casul pané se serveste la masa numai fierbinte si e excelent si cu rosii sau castraveti de gradina proaspeti.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Plăcintă cu brânză, mărar și ciuperci