Cascaval de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg branza de vaci
  • 2 l lapte
  • un pachet margarina
  • 2 oua
  • 2 linguri bicarbonat
  • sare,piper

Mod de preparare

Asezi branza in strecuratoare, peste care torni laptele. Lasi sa se scurga foarte bine. Dai branza prin masina de carne sau prin sita, apoi asezi branza intr-o cratita mai mare. Adaugi ouale batute, margarina, sare, piper,bicarbonatul. Dai pe flacara amestecand continuu, 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba.Uneori e nevoie de mai mult timp de fierbere. In functie de calitatea branzei, de cat e de bine scursa.Trebuie sa aiba o consistenta mai groasa ca sa fie gata. Atentie sa nu se prinda de fundul cratitei.Ungi o cratita cu unt sau ulei in care asezi pasta obtinuta. Dai la rece.Este un produs grozav de gustos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor