Asezi branza in strecuratoare, peste care torni laptele. Lasi sa se scurga foarte bine. Dai branza prin masina de carne sau prin sita, apoi asezi branza intr-o cratita mai mare. Adaugi ouale batute, margarina, sare, piper,bicarbonatul. Dai pe flacara amestecand continuu, 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba.Uneori e nevoie de mai mult timp de fierbere. In functie de calitatea branzei, de cat e de bine scursa.Trebuie sa aiba o consistenta mai groasa ca sa fie gata. Atentie sa nu se prinda de fundul cratitei.Ungi o cratita cu unt sau ulei in care asezi pasta obtinuta. Dai la rece.Este un produs grozav de gustos.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii