Asezi branza in strecuratoare, peste care torni laptele. Lasi sa se scurga foarte bine. Dai branza prin masina de carne sau prin sita, apoi asezi branza intr-o cratita mai mare. Adaugi ouale batute, margarina, sare, piper,bicarbonatul. Dai pe flacara amestecand continuu, 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba.Uneori e nevoie de mai mult timp de fierbere. In functie de calitatea branzei, de cat e de bine scursa.Trebuie sa aiba o consistenta mai groasa ca sa fie gata. Atentie sa nu se prinda de fundul cratitei.Ungi o cratita cu unt sau ulei in care asezi pasta obtinuta. Dai la rece.Este un produs grozav de gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii