Se fierbe laptele, se adauga branza se amesteca bine pana ce zaruieste laptele. Se rastoarna apoi continutul intr-o strecuratoare la scurs, dupa care se va da prin masina de tocat. Intre timp se pune margarina la topit cand fierbe se adauga branza , ouale batute , sare si bicarbonatul stins cu otet.Se fierbe la foc mic cam 30 minute pana se leaga ca o pasta mai vascoasa , se va turna compozitia intr-o cratita tapetata cu hartie unsa cu ulei .
Se da la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii