autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Aperitive

Cascaval de casa

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2009

Ingrediente
1kg de branza de vaci, 2kg de lapte, 2 oua, 1 pachet de margarina, sare, 1 lingurita de bicarbonat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe laptele, se adauga branza se amesteca bine pana ce zaruieste laptele. Se rastoarna apoi continutul intr-o strecuratoare la scurs, dupa care se va da prin masina de tocat. Intre timp se pune margarina la topit cand fierbe se adauga branza , ouale batute , sare si bicarbonatul stins cu otet.Se fierbe la foc mic cam 30 minute pana se leaga ca o pasta mai vascoasa , se va turna compozitia intr-o cratita tapetata cu hartie unsa cu ulei .
Se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval de casa

Cascaval de casa

Punem laptele la fiert,iar branza de vaci o maruntim la robotul de bucatarie.Cand laptele incepe

2 voturi    0 comentarii
4h
Aperitive cu brinza
Cascaval de casa

Cascaval de casa

Se farama branza intr-o cratita si se pune lapte pana da peste ea si se amesteca cu o lingura branza

12 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Minunata reteta!Am sa incerc si eu neaparat,si am sa-ti spun cum a iesit.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Sanatos si gustos. Tot ce e facut in casa e minunat

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg de branza de vaci
  • 2kg de lapte
  • 2 oua
  • 1 pachet de margarina
  • sare
  • 1 lingurita de bicarbonat

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Minunata reteta!Am sa incerc si eu neaparat,si am sa-ti spun cum a iesit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie