Cascaval de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de branza de vaci
  • 2kg de lapte
  • 2 oua
  • 1 pachet de margarina
  • sare
  • 1 lingurita de bicarbonat

Mod de preparare

Se fierbe laptele, se adauga branza se amesteca bine pana ce zaruieste laptele. Se rastoarna apoi continutul intr-o strecuratoare la scurs, dupa care se va da prin masina de tocat. Intre timp se pune margarina la topit cand fierbe se adauga branza , ouale batute , sare si bicarbonatul stins cu otet.Se fierbe la foc mic cam 30 minute pana se leaga ca o pasta mai vascoasa , se va turna compozitia intr-o cratita tapetata cu hartie unsa cu ulei .

Se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor