autor:

Sipoteanu Iuliana

» » Aperitive

Cascaval de casa

Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sipoteanu Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
1 kg branza de vaci sau branza de oi, 2 kg lapte, 2 oua, 1 pachet margarina, sare, 1 lingura bicarbonat stins in otet

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele se adauga branza se amesteca bine pana se zaruieste laptele. Se pune compozitia la scurs intr-o strecuratoare.
Se da apoi prin masina de tocat , margarina se pune la topit cand fierbe se adauga branza apoi ouale batute spuma ,sarea si bicarbonatul stins. Se fierbe la foc mic 30 minute pana se face ca o pasta mai vartoasa. Compozitia o turnam intr-o cratita tapetata cu hartie unsa cu ulei, se lasa la intarit cam 12 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval de casa

Cascaval de casa

Se farama branza intr-o cratita si se pune lapte pana da peste ea si se amesteca cu o lingura branza

14 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Cascaval de casa

Cascaval de casa

Punem laptele la fiert,iar branza de vaci o maruntim la robotul de bucatarie.Cand laptele incepe

2 voturi    0 comentarii
4h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    fiveblue , 12 iunie 2010

    se poate face cascaval de casa 100% bio folosind numai telemea si apa usor sarata. randamentul este in jur de 50%.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Foarte buna reteta!Branza se pune peste laptele fierbinte,sau laptele trebuie sa fie caldut?

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Foarte interesant!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci sau branza de oi
  • 2 kg lapte
  • 2 oua
  • 1 pachet margarina
  • sare
  • 1 lingura bicarbonat stins in otet

Raporteaza reteta

fiveblue

se poate face cascaval de casa 100% bio folosind numai telemea si apa usor sarata. randamentul este in jur de 50%.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi cu branza si smantana