Se fierbe laptele se adauga branza se amesteca bine pana se zaruieste laptele. Se pune compozitia la scurs intr-o strecuratoare.
Se da apoi prin masina de tocat , margarina se pune la topit cand fierbe se adauga branza apoi ouale batute spuma ,sarea si bicarbonatul stins. Se fierbe la foc mic 30 minute pana se face ca o pasta mai vartoasa. Compozitia o turnam intr-o cratita tapetata cu hartie unsa cu ulei, se lasa la intarit cam 12 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii