Rosiile se taie in doua,se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se presara zahar,sare,felii de usturoi si rozmarin;se toarna 4 linguri de ulei si se dau la cuptor sa se usuce bine cca. 2 ore.
Cascavalul se taie cuburi si se pune in borcane.Se adauga ceapa tocata,rosiile uscate, frunze de busuioc si ardeii iuti intregi.
Se amesteca supa cu otet si restul de ulei si se toarna in borcane;se pun in final boabele de piper ,si se lasa sa se marineze.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii