Rosiile se taie in doua,se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se presara zahar,sare,felii de usturoi si rozmarin;se toarna 4 linguri de ulei si se dau la cuptor sa se usuce bine cca. 2 ore.
Cascavalul se taie cuburi si se pune in borcane.Se adauga ceapa tocata,rosiile uscate, frunze de busuioc si ardeii iuti intregi.
Se amesteca supa cu otet si restul de ulei si se toarna in borcane;se pun in final boabele de piper ,si se lasa sa se marineze.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii