autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pané

Autor: Inne Mahani (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Inne Mahani (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2011

Ingrediente
500g cascaval (de preferinta, calitate superioara), 200g faina alba, sau malai (la alegere), 3 oua (rata/gaina, sau 1 de gasca), sare ( dupa gust), boia ( doar daca doriti), unt, ulei (cantitati relative)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliati cascavalul, cu lungimea originala a produsului si latimea de 1,5 cm.
Tavaliti feliile in oul batut bine (in care s-a strecurat si putina sare), apoi in faina pentru care ati optat si le asezati in cele din urma in uleiul incins (1/2 ulei, 1/2 unt- daca se doreste; cantitatile sunt la alegere, se recomanda folosirea a cel putin 20 g de ulei)si se prajesc, pe fiecare parte cca 20 secunde.
Repetati scena cu toate feliile, apoi asezati-le pe un pat de servetele pentru a sustrage o parte din ulei.Daca doriti le puteti servi de pe un platou de salata si rosii.

*** Daca se doreste boia, aceasta se adauga in faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pané" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Bati oul cu sare, piper si o ligura ulei. Treci feliile de cascaval prin faina si ou si le prajesti

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE DIETETIC

CASCAVAL PANE DIETETIC

Feliile de caşcaval se ung cu puţin ulei de măsline, se tăvălesc prin tărâţe de ovăz, apoi

7 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cascaval (de preferinta
  • calitate superioara)
  • 200g faina alba
  • sau malai (la alegere)
  • 3 oua (rata/gaina
  • sau 1 de gasca)
  • sare ( dupa gust)
  • boia ( doar daca doriti)
  • unt
  • ulei (cantitati relative)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Iaurt preparat in casa