autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pané

Autor: Inne Mahani (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Inne Mahani (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2011

Ingrediente
500g cascaval (de preferinta, calitate superioara), 200g faina alba, sau malai (la alegere), 3 oua (rata/gaina, sau 1 de gasca), sare ( dupa gust), boia ( doar daca doriti), unt, ulei (cantitati relative)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliati cascavalul, cu lungimea originala a produsului si latimea de 1,5 cm.
Tavaliti feliile in oul batut bine (in care s-a strecurat si putina sare), apoi in faina pentru care ati optat si le asezati in cele din urma in uleiul incins (1/2 ulei, 1/2 unt- daca se doreste; cantitatile sunt la alegere, se recomanda folosirea a cel putin 20 g de ulei)si se prajesc, pe fiecare parte cca 20 secunde.
Repetati scena cu toate feliile, apoi asezati-le pe un pat de servetele pentru a sustrage o parte din ulei.Daca doriti le puteti servi de pe un platou de salata si rosii.

*** Daca se doreste boia, aceasta se adauga in faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pané" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou

7 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Pe felia de sunca sau parizer se aseaza felia de cascaval si se ruleaza strans. Se trece prin amestecul

5 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cascaval (de preferinta
  • calitate superioara)
  • 200g faina alba
  • sau malai (la alegere)
  • 3 oua (rata/gaina
  • sau 1 de gasca)
  • sare ( dupa gust)
  • boia ( doar daca doriti)
  • unt
  • ulei (cantitati relative)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete pane cu urda si ardei gras
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide