autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pané

Autor: Inne Mahani (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Inne Mahani (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 octombrie 2011

Ingrediente
500g cascaval (de preferinta, calitate superioara), 200g faina alba, sau malai (la alegere), 3 oua (rata/gaina, sau 1 de gasca), sare ( dupa gust), boia ( doar daca doriti), unt, ulei (cantitati relative)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliati cascavalul, cu lungimea originala a produsului si latimea de 1,5 cm.
Tavaliti feliile in oul batut bine (in care s-a strecurat si putina sare), apoi in faina pentru care ati optat si le asezati in cele din urma in uleiul incins (1/2 ulei, 1/2 unt- daca se doreste; cantitatile sunt la alegere, se recomanda folosirea a cel putin 20 g de ulei)si se prajesc, pe fiecare parte cca 20 secunde.
Repetati scena cu toate feliile, apoi asezati-le pe un pat de servetele pentru a sustrage o parte din ulei.Daca doriti le puteti servi de pe un platou de salata si rosii.

*** Daca se doreste boia, aceasta se adauga in faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pané" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu capsuni

Cascaval pane cu capsuni

Tavalim cascavalul in faina, ouale batute spuma si pesmet, repetand operatia pana obtinem o crusta

1 vot    8 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)

cascavalul se taie dupa preferinta,ouale se bat cu sare si piper,apoi dam cascavalul prin faina ,ou

7 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cascaval (de preferinta
  • calitate superioara)
  • 200g faina alba
  • sau malai (la alegere)
  • 3 oua (rata/gaina
  • sau 1 de gasca)
  • sare ( dupa gust)
  • boia ( doar daca doriti)
  • unt
  • ulei (cantitati relative)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu spanac