autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
500 g cascaval, 50 g faina, 150 g pesmet, 3 ouă, 150 ml ulei, 100 g salată verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se curata de coaja, se portioneaza, se trece prin faina, prin oua batute spuma, prin pesmet si apoi se introduce in vasul cu ulei infierbintat. In timpul prajirii se intorc bucatile pe ambele parti pentru rumenire. Cind sint gata rumenite, se scot cu paleta si se asaza pe o frunza de salata, pe farfurie sau pe platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane Doina

Cascaval pane Doina

Se taie cascavalul in baghete mai grosute, de 12-15 mm. Preparati un aluat, putin mai gros decat

57 voturi    17 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE

CASCAVAL PANE

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau

24 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g cascaval
  • 50 g faina
  • 150 g pesmet
  • 3 ouă
  • 150 ml ulei
  • 100 g salată verde.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Mic dejun cu gogosari si crema de branza