autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
- cascaval, - faina, - oua, - ulei sau untura, - pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se taie felii groase de 1/2cm. Se tavalesc in faina, oua din nou in faina, oua, apoi pesmet si se prajesc foarte repede in ulei sau untura. Trebuie sa se prepare repede, altfel cascavalul se topeste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane

Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita

9 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Cascaval pane

Cascaval pane

Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.Se trece fiecare

24 voturi    31 comentarii
20h 1 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    foarte buna reteta,felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    Este un preparat foarte apreciat si de familia mea si eu gatesc la fel cascavalul pane.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • - cascaval
  • - faina
  • - oua
  • - ulei sau untura
  • - pesmet.

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana,

18 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte buna reteta,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Clătite cu brânză și mărar gratinate