autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Cascaval pane

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
.cascaval feliat, .piper, .faina, .ou, .pesmet, .ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 20h 1 min

22 voturi

Mod de preparare

Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.Se trece fiecare felie prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.Se incinge ulei intr-o tigaie si se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc fierbinti ca atare sau cu diferite garnituri si salate.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cascaval pane Doina

Cascaval pane Doina

Se taie cascavalul in baghete mai grosute, de 12-15 mm. Preparati un aluat, putin mai gros decat

57 voturi    17 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane cu sunculita

Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 31 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2015

    Foarte bun....imediat il prepar

  • Fara foto

    Alin Si Attat , 06 august 2014

    naspa rau la ars mamaia

  • Fara foto

    Vasi Mari , 09 iulie 2014

    foarte bun....

    • Fara foto

      Eugenia Babeş , 12 februarie 2014

      Delicios,arata foarte bine

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      Asa este Constanta.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Delicios!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Medi, sunt invitata la masa? O ce mult imi place cascavalul pane, al tau e foarte reusit!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Este o bunatate !

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Carmen , multumesc tare mult!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Multumesc,Camelia!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Lenutica, hai la o portie............pup!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Mmmm ce bunatate,ai votul meu si felicitari pentru prezentare.

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 aprilie 2010

      Ana, multumesc de vizita si aprecieri!

    • Fara foto

      maria mihalache , 25 aprilie 2010

      Multumesc,Ramona!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte reusit, Medi!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Arata tare bine cascavalul tau pane.

    • Fara foto

      maria mihalache , 24 aprilie 2010

      Ramona, multumesc de vizita!Pup!

    • Fara foto

      maria mihalache , 23 aprilie 2010

      Silvioara, multam de vizita si comentariu.

    • Fara foto

      maria mihalache , 23 aprilie 2010

      Este foarte bun, Zana.

    • Fara foto

      maria mihalache , 23 aprilie 2010

      Pup Ramona!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      O bunatate, foarte gustos, imi place tare mult.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Ti-a iesit foarte frumos cascavalul panè,nu am mai mancat de foarte mult timp!

    • Fara foto

      maria mihalache , 23 aprilie 2010

      Multumesc,Lucica!

    • Fara foto

      maria mihalache , 23 aprilie 2010

      Diana, mie imi plac preparatele rumene..................pup!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Medi,tare apetisant mai arata.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Valentina, asa este e bun................pup!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Imi place cascavalul pane.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Arata bine!!!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte bun cascavalul pane si arata bine de tot!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Imi place tare mult...Un deliciu...

    • Fara foto

      diana , 22 aprilie 2010

      Medi ce frumos l-ai prajit, imi place crusta aurie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20h 1 min

22 voturi

Ingrediente

  • .cascaval feliat
  • .piper
  • .faina
  • .ou
  • .pesmet
  • .ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

mac myra (Chef de cuisine)

Foarte bun....imediat il prepar

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu de cascaval