Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare.
Cașcavalul se taie în patru felii groase.
Batem într-o farfurie adâncă cele 2 ouă cu o lingură lapte.
Se poate adăuga în ou și un praf de piper proaspăt măcinat.
Se trece fiecare felie de cașcaval prin ou, făină, ou și iarăși făină.
La sfârșit se trece prin ou și prin pesmet.
Într-o tigaie topim jumătate din cantitatea de unt și prăjim 2 felii de cașcaval pe ambele părți pănă se rumenesc frumos.
Focul trebuie să fie potrivit, ca să nu le ardem.
Procedăm la fel și cu celelalte 2 felii de cașcaval.
Servim imediat.
Eu am preferat lângă o salată verde cu roșii, castraveți, ceapă verde și ridichi, stropită cu ulei de măsline și oțet balsamic ;)
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii