autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Cascaval pane surpriza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
300 g cascaval, un cartof crud dat pe razatoarea fina, 2 linguri faina, un ou, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Incorporez: oul,cartoful,faina sare, piper dupa gust.Trec feliile de cascaval prin aceasta compozitie,apoi le prajesc in ulei incins. Scot pe servet de hartie. Servim caldute,cu masline sau legume proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saleuri cu parmezan

Saleuri cu parmezan

Intindem foietajul si ungem cu unt moale in strat foarte subtire pe toata suprafata. Presaram

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita. Se taie marunt ardeiul verde,ardeii

21 voturi    16 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ilie Popescu , 13 mai 2015

    Am incercat dar compozitia se scurge de pe cascaval si cascavalul se varsa in tigae.

  • Fara foto

    Nina Olteanu , 18 octombrie 2014

    Am preparat aceasta reteta ,e foarte buna !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2011

    Hmmmmmmmmmmm....cat de bun trebuie sa fieeeeeeeee ! Cu cartof ras nu am facut dar trebuie incercat....

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Arata foarte bine si sunt sigura ca este si foarte gustos.Felicitari.

    • Fara foto

      Monica (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Pare a fi o reteta de`a dreptul delicioasa. As vrea sa o incerc :X

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Foarte buna.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      Trebuie sa incerc ca sa vad cum sta compozitia pe cascaval.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Felicitari,Cely!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      o reteta noua ,si buna o sa o incerc si eu

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Foarte interesant sa adaugi cartofi in ou,merita incercat,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Trebuie sa fie tare bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • un cartof crud dat pe razatoarea fina
  • 2 linguri faina
  • un ou
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmmmmmmmmm....cat de bun trebuie sa fieeeeeeeee ! Cu cartof ras nu am facut dar trebuie incercat....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de branza cu ceapa verde