autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Cascaval pane surpriza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
300 g cascaval, un cartof crud dat pe razatoarea fina, 2 linguri faina, un ou, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Incorporez: oul,cartoful,faina sare, piper dupa gust.Trec feliile de cascaval prin aceasta compozitie,apoi le prajesc in ulei incins. Scot pe servet de hartie. Servim caldute,cu masline sau legume proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza si dovlecel

Placinta cu branza si dovlecel

Curatam dovlecelul de coaja si seminte si il dam pe razatoarea mare sau il trecem prin robot, impreuna

18 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ilie Popescu , 13 mai 2015

    Am incercat dar compozitia se scurge de pe cascaval si cascavalul se varsa in tigae.

  • Fara foto

    Nina Olteanu , 18 octombrie 2014

    Am preparat aceasta reteta ,e foarte buna !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2011

    Hmmmmmmmmmmm....cat de bun trebuie sa fieeeeeeeee ! Cu cartof ras nu am facut dar trebuie incercat....

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Arata foarte bine si sunt sigura ca este si foarte gustos.Felicitari.

    • Fara foto

      Monica (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Pare a fi o reteta de`a dreptul delicioasa. As vrea sa o incerc :X

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Foarte buna.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

      Trebuie sa incerc ca sa vad cum sta compozitia pe cascaval.

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Felicitari,Cely!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      o reteta noua ,si buna o sa o incerc si eu

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Foarte interesant sa adaugi cartofi in ou,merita incercat,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Trebuie sa fie tare bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • un cartof crud dat pe razatoarea fina
  • 2 linguri faina
  • un ou
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmmmmmmmmm....cat de bun trebuie sa fieeeeeeeee ! Cu cartof ras nu am facut dar trebuie incercat....

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada-aperitiv Rodica