autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Cascaval umplut

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2009

Ingrediente
Cascaval: vezi ingrediente si metoda de lucru pentru,,Cascaval de casa", Umplutura:, 100 g costita afumata sau bacon, 100 g sunca presata, 200 g ciuperci, o ceapa, 50 g unt, 2 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Vezi reteta de ,,Cascaval de casa".Dupa ce compozitia s-a ingrosat,lasi sa se raceasca,o asezi in cratita, faci o adancitura in mijloc si adaugi compozitia de umplutura rece,pregatita din timp.
Umplutura:
Ceapa maruntita, o calesti in unt, adaugi ciupercile date pe masina,lasi sa scada sosul,adaugi mezelul taiat cubulete,condimentezi.Lasi sa se raceasca,adaugi ouale batute spuma. Asezi compozitia in adancitura facuta in cratita cu cacaval. Dai la cuptor pentru 10 minute. Servesti felii la aperitiv.
SAU:
Cascavalul lasat in cratita pana aproape de racire, se intinde pe o fole de alminiu,peste acesta se asaza umplutura, se ruleaza si se da la cuptor cu tot cu folia de aluminiu, pentru 10 minute.Se servesc rondele de cascaval umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Pieptul de curcan il taiem fileuri, apoi il punem intre doua folii de plastic si il batem putin,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Bun...!

  • Cely , 12 august 2009

    Se poate face cascaval umplut cu cel din comert. Un cascabval rotund, scobit la mijloc, umplut, razi deasupra cascavalul pe care l-ai scobit, dai la cuptor si ai un aperitiv surpriza. Imi pare rau ca nu am fotografii. Cu prima ocazie cand fa, promit sa fotografiez

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Buna ideea cu cascavalul la cuptor si apoi umplut,merita sa testez si eu aceasta reteta.Felicitari.

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Cascaval: vezi ingrediente si metoda de lucru pentru,,Cascaval de casa"
  • Umplutura:
  • 100 g costita afumata sau bacon
  • 100 g sunca presata
  • 200 g ciuperci
  • o ceapa
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Czompa (Chef de cuisine)

Bun...!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute marinate