autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Cascaval umplut

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2009

Ingrediente
Cascaval: vezi ingrediente si metoda de lucru pentru,,Cascaval de casa", Umplutura:, 100 g costita afumata sau bacon, 100 g sunca presata, 200 g ciuperci, o ceapa, 50 g unt, 2 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Vezi reteta de ,,Cascaval de casa".Dupa ce compozitia s-a ingrosat,lasi sa se raceasca,o asezi in cratita, faci o adancitura in mijloc si adaugi compozitia de umplutura rece,pregatita din timp.
Umplutura:
Ceapa maruntita, o calesti in unt, adaugi ciupercile date pe masina,lasi sa scada sosul,adaugi mezelul taiat cubulete,condimentezi.Lasi sa se raceasca,adaugi ouale batute spuma. Asezi compozitia in adancitura facuta in cratita cu cacaval. Dai la cuptor pentru 10 minute. Servesti felii la aperitiv.
SAU:
Cascavalul lasat in cratita pana aproape de racire, se intinde pe o fole de alminiu,peste acesta se asaza umplutura, se ruleaza si se da la cuptor cu tot cu folia de aluminiu, pentru 10 minute.Se servesc rondele de cascaval umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

14 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cascaval umplut

Cascaval umplut

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de

9 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Bun...!

  • Fara foto

    Cely , 12 august 2009

    Se poate face cascaval umplut cu cel din comert. Un cascabval rotund, scobit la mijloc, umplut, razi deasupra cascavalul pe care l-ai scobit, dai la cuptor si ai un aperitiv surpriza. Imi pare rau ca nu am fotografii. Cu prima ocazie cand fa, promit sa fotografiez

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Buna ideea cu cascavalul la cuptor si apoi umplut,merita sa testez si eu aceasta reteta.Felicitari.

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • Cascaval: vezi ingrediente si metoda de lucru pentru,,Cascaval de casa"
  • Umplutura:
  • 100 g costita afumata sau bacon
  • 100 g sunca presata
  • 200 g ciuperci
  • o ceapa
  • 50 g unt
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Czompa (Chef de cuisine)

Bun...!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu piept de pui si smantana