Vezi reteta de ,,Cascaval de casa".Dupa ce compozitia s-a ingrosat,lasi sa se raceasca,o asezi in cratita, faci o adancitura in mijloc si adaugi compozitia de umplutura rece,pregatita din timp.
Umplutura:
Ceapa maruntita, o calesti in unt, adaugi ciupercile date pe masina,lasi sa scada sosul,adaugi mezelul taiat cubulete,condimentezi.Lasi sa se raceasca,adaugi ouale batute spuma. Asezi compozitia in adancitura facuta in cratita cu cacaval. Dai la cuptor pentru 10 minute. Servesti felii la aperitiv.
SAU:
Cascavalul lasat in cratita pana aproape de racire, se intinde pe o fole de alminiu,peste acesta se asaza umplutura, se ruleaza si se da la cuptor cu tot cu folia de aluminiu, pentru 10 minute.Se servesc rondele de cascaval umplut

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii