autor:

LUBITA

» » Aperitive

Cascaval umplut

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Ingrediente
400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de folie alimentara,puse una peste alta,se rastoarna cascavalul topit,se aplatizeaza cu o lingura,deasupra se pune patrunjelul tocat marunt si cabanosul;se ruleaza,se strange bine cu folia si se da la rece sa se intareasca dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 mai 2011

    Interesanta idea cu umplut cascavalul.Felicitari.

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2011

    Foarte frumos şi desigur bun! Eu nu folosesc cuptorul cu microunde,deci cum crezi că aş putea încălzi caşcavalul?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

      Ce frumos si aromat...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce bine arata ! De gust...nu mai vorbesc !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce frumos arata ! si sigur e foarte gustos yumi,yumi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • 400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Mini-budinci imbracate in prosciutto