autor:

LUBITA

» » Aperitive

Cascaval umplut

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Ingrediente
400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de folie alimentara,puse una peste alta,se rastoarna cascavalul topit,se aplatizeaza cu o lingura,deasupra se pune patrunjelul tocat marunt si cabanosul;se ruleaza,se strange bine cu folia si se da la rece sa se intareasca dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ardei umplut cu cascaval si oua

Ardei umplut cu cascaval si oua

Dam cascavalul pe razatoarea mica, adaugam usturoiul zdrobit, condimentam cu sare si piper, apoi

10 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

14 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 mai 2011

    Interesanta idea cu umplut cascavalul.Felicitari.

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2011

    Foarte frumos şi desigur bun! Eu nu folosesc cuptorul cu microunde,deci cum crezi că aş putea încălzi caşcavalul?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

      Ce frumos si aromat...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce bine arata ! De gust...nu mai vorbesc !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce frumos arata ! si sigur e foarte gustos yumi,yumi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • 400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Placinta cu 3 feluri de branza sarata si mac