autor:

LUBITA

» » Aperitive

Cascaval umplut

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Ingrediente
400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

10 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de folie alimentara,puse una peste alta,se rastoarna cascavalul topit,se aplatizeaza cu o lingura,deasupra se pune patrunjelul tocat marunt si cabanosul;se ruleaza,se strange bine cu folia si se da la rece sa se intareasca dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi
Snitel umplut cu cascaval

Snitel umplut cu cascaval

Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care

24 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 mai 2011

    Interesanta idea cu umplut cascavalul.Felicitari.

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2011

    Foarte frumos şi desigur bun! Eu nu folosesc cuptorul cu microunde,deci cum crezi că aş putea încălzi caşcavalul?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

      Ce frumos si aromat...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce bine arata ! De gust...nu mai vorbesc !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce frumos arata ! si sigur e foarte gustos yumi,yumi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • 400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rulada tricolora cu crema de branza