autor:

LUBITA

» » Aperitive

Cascaval umplut

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2011

Ingrediente
400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h

10 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de folie alimentara,puse una peste alta,se rastoarna cascavalul topit,se aplatizeaza cu o lingura,deasupra se pune patrunjelul tocat marunt si cabanosul;se ruleaza,se strange bine cu folia si se da la rece sa se intareasca dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise in sos de smantana cu cascaval

Pieptul de curcan il taiem fileuri, apoi il punem intre doua folii de plastic si il batem putin,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ardei umplut cu cascaval si oua

Ardei umplut cu cascaval si oua

Dam cascavalul pe razatoarea mica, adaugam usturoiul zdrobit, condimentam cu sare si piper, apoi

10 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 08 mai 2011

    felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 mai 2011

    Interesanta idea cu umplut cascavalul.Felicitari.

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2011

    Foarte frumos şi desigur bun! Eu nu folosesc cuptorul cu microunde,deci cum crezi că aş putea încălzi caşcavalul?

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2011

      Ce frumos si aromat...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce bine arata ! De gust...nu mai vorbesc !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2011

      Ce frumos arata ! si sigur e foarte gustos yumi,yumi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

10 voturi

Ingrediente

  • 400g cascaval,2buc.cabanos,1leg.patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

felicitari Lubita ,interesant si frumos ,de gust nu mai vorbesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu telemea