Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de folie alimentara,puse una peste alta,se rastoarna cascavalul topit,se aplatizeaza cu o lingura,deasupra se pune patrunjelul tocat marunt si cabanosul;se ruleaza,se strange bine cu folia si se da la rece sa se intareasca dupa care se poate servi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii