autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Caserola cu carne de vita

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1 kg carne de vita taiata bucati mai mari, sare, piper, 1 ceapa tocata, 1 catel de usturoi tocat, o foaie de dafin maruntita, un pahar mic de vin alb, citeva linguri de ulei, cimbru tocat, coriandru verde tocat, 2 morcovi taiati rondele, 200g ciuperci taiate felii, citeva fisii de bacon, ulei, 2 linguri de faina, 1 ceasca supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita se marineaza pentru 24h in ceapa,usturoi,dafin,vin,sare,piper,ulei,cimbru si coriandru.
Carnea se scoate din marinata , se usuca cu servetele de bucatarie si se prajesc in ulei si faina.
Se adauga rondelele de morcov , marinata strecurata si supa.
Se fierbe .
Ciupercile se prajesc usor in ulei si baconul se rumeneste apoi se adauga la carne.Se mai fierbe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caserola cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

Se curata de piele copanele si se pun la fript in tigaie cu putin ulei.Se rumenesc bine pe ambele

6 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

11 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Gabi...trebuie sa fie tare buna !!!! Am salvat reteta sa o incerc si eu.... Bravo !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita taiata bucati mai mari
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi tocat
  • o foaie de dafin maruntita
  • un pahar mic de vin alb
  • citeva linguri de ulei
  • cimbru tocat
  • coriandru verde tocat
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 200g ciuperci taiate felii
  • citeva fisii de bacon
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • 1 ceasca supa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Gabi...trebuie sa fie tare buna !!!! Am salvat reteta sa o incerc si eu.... Bravo !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Fettuccini