autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Caserola cu carne de vita

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1 kg carne de vita taiata bucati mai mari, sare, piper, 1 ceapa tocata, 1 catel de usturoi tocat, o foaie de dafin maruntita, un pahar mic de vin alb, citeva linguri de ulei, cimbru tocat, coriandru verde tocat, 2 morcovi taiati rondele, 200g ciuperci taiate felii, citeva fisii de bacon, ulei, 2 linguri de faina, 1 ceasca supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita se marineaza pentru 24h in ceapa,usturoi,dafin,vin,sare,piper,ulei,cimbru si coriandru.
Carnea se scoate din marinata , se usuca cu servetele de bucatarie si se prajesc in ulei si faina.
Se adauga rondelele de morcov , marinata strecurata si supa.
Se fierbe .
Ciupercile se prajesc usor in ulei si baconul se rumeneste apoi se adauga la carne.Se mai fierbe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caserola cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Gabi...trebuie sa fie tare buna !!!! Am salvat reteta sa o incerc si eu.... Bravo !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita taiata bucati mai mari
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi tocat
  • o foaie de dafin maruntita
  • un pahar mic de vin alb
  • citeva linguri de ulei
  • cimbru tocat
  • coriandru verde tocat
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 200g ciuperci taiate felii
  • citeva fisii de bacon
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • 1 ceasca supa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Gabi...trebuie sa fie tare buna !!!! Am salvat reteta sa o incerc si eu.... Bravo !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vitel in sos tomat