Caserola cu carne de vita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita taiata bucati mai mari
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi tocat
  • o foaie de dafin maruntita
  • un pahar mic de vin alb
  • citeva linguri de ulei
  • cimbru tocat
  • coriandru verde tocat
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 200g ciuperci taiate felii
  • citeva fisii de bacon
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • 1 ceasca supa

Mod de preparare

Carnea de vita se marineaza pentru 24h in ceapa,usturoi,dafin,vin,sare,piper,ulei,cimbru si coriandru.

Carnea se scoate din marinata , se usuca cu servetele de bucatarie si se prajesc in ulei si faina.

Se adauga rondelele de morcov , marinata strecurata si supa.

Se fierbe .

Ciupercile se prajesc usor in ulei si baconul se rumeneste apoi se adauga la carne.Se mai fierbe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor