autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Caserola cu carne de vita

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
1 kg carne de vita taiata bucati mai mari, sare, piper, 1 ceapa tocata, 1 catel de usturoi tocat, o foaie de dafin maruntita, un pahar mic de vin alb, citeva linguri de ulei, cimbru tocat, coriandru verde tocat, 2 morcovi taiati rondele, 200g ciuperci taiate felii, citeva fisii de bacon, ulei, 2 linguri de faina, 1 ceasca supa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita se marineaza pentru 24h in ceapa,usturoi,dafin,vin,sare,piper,ulei,cimbru si coriandru.
Carnea se scoate din marinata , se usuca cu servetele de bucatarie si se prajesc in ulei si faina.
Se adauga rondelele de morcov , marinata strecurata si supa.
Se fierbe .
Ciupercile se prajesc usor in ulei si baconul se rumeneste apoi se adauga la carne.Se mai fierbe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caserola cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza acra cu afumatura si masline negre

Varza acra cu afumatura si masline negre

Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita. Se pune cimbru, ulei,

4 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Parjoale ca la mama acasa

Parjoale ca la mama acasa

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin

4 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Gabi...trebuie sa fie tare buna !!!! Am salvat reteta sa o incerc si eu.... Bravo !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita taiata bucati mai mari
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa tocata
  • 1 catel de usturoi tocat
  • o foaie de dafin maruntita
  • un pahar mic de vin alb
  • citeva linguri de ulei
  • cimbru tocat
  • coriandru verde tocat
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 200g ciuperci taiate felii
  • citeva fisii de bacon
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • 1 ceasca supa

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

7 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Gabi...trebuie sa fie tare buna !!!! Am salvat reteta sa o incerc si eu.... Bravo !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
SARMALUTE IN FOI DE VITA DE VIE