autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Caserola de conopida cu pastrama

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pina cind cascavalul e complet topit si un pic rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caserola de conopida cu pastrama" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar

Cartofi noi cu sos de usturoi si de marar

Cartofii noi bine spalati se fierb in coaja, in apa cu putina sare, aproximativ 15-20 minute. Se

22 voturi    18 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Maqlube-mancare arabeasca cu orez si legume

Maqlube-mancare arabeasca cu orez si legume

Aceasta este o mancare traditionala, specifica Iordaniei si Palestinei, dar in ultimul timp o gasim

26 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 conopida medie
  • 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu ciuperci