Prajim ceapa si carnati 6-7 min dupa care adaugam bucatile de pui si mai prajim 8-10 min, adaugam ciupercile si usturoiul si mai lasam 2-3 min. Scoatem carnatii si ii taiem rondele, dupa care adaugam faina si zeama de carne, bulionul, vinul si patrunjelul si le lasam sa dea un clocot amestecand continuu. La sfarsit adaugam sunca si le servim cu paste, orez etc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii