Castraveciori bulgaresti.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Castraveciori bulgaresti.

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 800 grame.
  • -100 ml otet;
  • -2 linguri zahar;
  • -1 bucata ceapa rondele;
  • -10-12 boabe piper;
  • -1 lingura rasa sare;
  • -2-3 cateii usturoi;
  • -marar uscat;
  • -boabe de mustar;
  • -apa cat cuprinde.

Mod de preparare

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie 25-30 minute de cand a dat in clocot.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci