autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

castraveciori bulgaresti

Autor: Niculae Tomaida (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 25 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niculae Tomaida (Maestru bucatar)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 25 iulie 2005

Ingrediente
Borcane de 800 ml,, 100 ml otet, , 2 lingurite zahar, , o lingurita de sare, , ceapa, , o jumatate, , piper, , foi dafin, , usturoi, , marar uscat, , boabe mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

206 voturi

Mod de preparare

Castravetii se aranjeaza cat mai bine in borcan. Se pun otetul si celelalte ingrediente si se completeaza cu apa.



Dupa ce se leaga la gura se pune la Bain Marie si se fierb timp de 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveciori bulgaresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile. Intr-un bol

7 voturi    5 comentarii
20 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria , 26 august 2009

    Aceasta reteta o folosesc de 5 ani. De atunci m-am maritat. E super, e gustoasa, tine mult timp si aceasta o voi folosi mereu, credeti-ma, e cea mai buna.

  • Fara foto

    Mihaela Daniela (Bucatar) , 22 martie 2009

    Ati putea sa-mi spuneti ce este Bain Marie?

  • Fara foto

    oana , 06 octombrie 2008

    O lingurita de sare.. o lingura de zahar, 100 ml otet si apa... marar uscat, piper boabe..

    • Fara foto

      oana , 06 octombrie 2008

      Eu pun o lingura de zahar, 100ml otet, o lingurita de sare, morcov, ceapa rosie, flori de marar, cateva boabe de piper si umplu borcanul cu apa (borcan de 800 gr.).. Ii pun pe aragaz la bain-mare pana isi schimba culoarea si apoi intorc borcanul invers in apa sa se sterilizeze pana se raceste apa... Succes!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

206 voturi

Ingrediente

  • Borcane de 800 ml,
  • 100 ml otet
  • 2 lingurite zahar
  • o lingurita de sare
  • ceapa
  • o jumatate
  • piper
  • foi dafin
  • usturoi
  • marar uscat
  • boabe mustar.

Raporteaza reteta

ana maria

Aceasta reteta o folosesc de 5 ani. De atunci m-am maritat. E super, e gustoasa, tine mult timp si aceasta o voi folosi mereu, credeti-ma, e cea mai buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1 Dulceaţă de căpsuni reţetă cu gel fix 3x1

Capsunii spalati, se curata de codite, cei mari se taie bucati, se pun intro oala incapatoare, se amesteca zaharul cu praful gel fix,

22 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Ardei capia ca la mama