autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

castraveciori bulgaresti

Autor: Niculae Tomaida (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Bulgaria


    Reteta postata pe: 25 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niculae Tomaida (Maestru bucatar)   
Specific:  

Bulgaria


Reteta postata pe: 25 iulie 2005

Ingrediente
Borcane de 800 ml,, 100 ml otet, , 2 lingurite zahar, , o lingurita de sare, , ceapa, , o jumatate, , piper, , foi dafin, , usturoi, , marar uscat, , boabe mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

206 voturi

Mod de preparare

Castravetii se aranjeaza cat mai bine in borcan. Se pun otetul si celelalte ingrediente si se completeaza cu apa.



Dupa ce se leaga la gura se pune la Bain Marie si se fierb timp de 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveciori bulgaresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Conserve si muraturi
Marar verde, congelat

Marar verde, congelat

Se rup frunzulitele de pe tijele groase si se aduna in mai multe buchetele mici, depinde de cantitatea

9 voturi    9 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria , 26 august 2009

    Aceasta reteta o folosesc de 5 ani. De atunci m-am maritat. E super, e gustoasa, tine mult timp si aceasta o voi folosi mereu, credeti-ma, e cea mai buna.

  • Fara foto

    Mihaela Daniela (Bucatar) , 22 martie 2009

    Ati putea sa-mi spuneti ce este Bain Marie?

  • Fara foto

    oana , 06 octombrie 2008

    O lingurita de sare.. o lingura de zahar, 100 ml otet si apa... marar uscat, piper boabe..

    • Fara foto

      oana , 06 octombrie 2008

      Eu pun o lingura de zahar, 100ml otet, o lingurita de sare, morcov, ceapa rosie, flori de marar, cateva boabe de piper si umplu borcanul cu apa (borcan de 800 gr.).. Ii pun pe aragaz la bain-mare pana isi schimba culoarea si apoi intorc borcanul invers in apa sa se sterilizeze pana se raceste apa... Succes!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

206 voturi

Ingrediente

  • Borcane de 800 ml,
  • 100 ml otet
  • 2 lingurite zahar
  • o lingurita de sare
  • ceapa
  • o jumatate
  • piper
  • foi dafin
  • usturoi
  • marar uscat
  • boabe mustar.

Raporteaza reteta

ana maria

Aceasta reteta o folosesc de 5 ani. De atunci m-am maritat. E super, e gustoasa, tine mult timp si aceasta o voi folosi mereu, credeti-ma, e cea mai buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Dulceata de strugurei, piersici si nectarine