Ingredientele sint pentru un borcan de 800 gr. Castravetii se aseaza in borcan cu feliile de morcov, ceapa, boabele de piper si cele de mustar. Dupa ce s-a umplut borcanul, se pune otet pina la bordura de jos a borcanului, apoi se completeaza cu apa rece. Se adauga sarea si zaharul, cimbrul, mararul, dafinul si se capseaza. Se fierb in unt pina cind isi schimba culoarea spre galben-verzui. Se pot consuma dupa doua saptamini.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii