Reteta postata pe: 11 iulie 2008
Ingrediente
1 lingurita sare mare, 1 lingurita zahar, Citeva felii ceapa alba, Citeva felii morcov, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita boabe piper, 1 ramurica de cimbru, 1 ramurica de marar, 1/4 foaie de dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ingredientele sint pentru un borcan de 800 gr. Castravetii se aseaza in borcan cu feliile de morcov, ceapa, boabele de piper si cele de mustar. Dupa ce s-a umplut borcanul, se pune otet pina la bordura de jos a borcanului, apoi se completeaza cu apa rece. Se adauga sarea si zaharul, cimbrul, mararul, dafinul si se capseaza. Se fierb in unt pina cind isi schimba culoarea spre galben-verzui. Se pot consuma dupa doua saptamini.
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Mai intai puneti cam 3-4 linguri de otet,o lingurita sare si doua lingurite zahar(in fiecare borcan
Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga
13 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate