Mai intai puneti cam 3-4 linguri de otet,o lingurita sare si doua lingurite zahar(in fiecare borcan puneti aceste ingrediente),apoi puneti ceapa,cateva felii de morcovi si castravetii(daca sunt cornisori intra mai multi,daca sunt mari intra maxim 4-5),boabele de mustar si de piper si apoi umpleti borcanele cu apa,puneti-le capac.Fierbeti borcanele intr-o oala mare infasurate in prosoape,dupa ce apa clocoteste le mai tineti la fiert 30 de minute.Le lasati la racit invelite intr-o patura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii