Se spala castravetii si se lasa la scurs.
In borcane de 800 ml se pune otet de aprox. 2 degete, se adauga 2 linguri zahar sau miere de albine, boabe de mustar, un catel usturoi, boabe de piper negru, 1-2 foi dafin. Se adauga apa in completare. Se inchid borcanele cu capac (cu filet),se intorc cu gura in jos pentru a verifica daca nu curge apa si se baga in cuptor pe gratar cate borcane incap. Se lasa la foc potrivit cca. 40 min. In acest timp nu se deschide cuptorul deloc, abia dupa ce s-a racit se pot scoate borcanele. Ies exact ca in magazin, chiar mai buni si tin foarte mult timp
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii