Bucatile de carne se sareaza si se inabusa in ulei si 100 ml de apa , cca 30 min si se scot in alt vas. In jiul format se inabusa ceapa , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, boia, sare, apa fiarta necesara fierberii ( 1,5 l) si se fierbe totul cca 30 min. Sosul format se strecoara peste carne si se continua fierberea cca 90 min. Se introduc castravetii, se mai fierb cca 15 min, se condimneteaza cu cimbru, se adauga rosiile si se introduce la cuptor 10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii