Bucatile de carne se sareaza si se inabusa in ulei si 100 ml de apa , cca 30 min si se scot in alt vas. In jiul format se inabusa ceapa , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, boia, sare, apa fiarta necesara fierberii ( 1,5 l) si se fierbe totul cca 30 min. Sosul format se strecoara peste carne si se continua fierberea cca 90 min. Se introduc castravetii, se mai fierb cca 15 min, se condimneteaza cu cimbru, se adauga rosiile si se introduce la cuptor 10 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii