Se asaza castravetii intr-un borcan de 800 grame; se pune ceapa taiata (optional),1 lingurita sare, piper boabe, mustar boabe; se toarna otetul pana la dunga de jos a borcanului, se pune si zaharul si se completeaza cu apa pana la gura borcanului; se inchide bine cu capacul si se pune la fiert in baie de apasi se lasa la fiert pana cand castravetii isi schimba culoarea; se scot din apa si se depoziteaza pt o saptamana pana la consum.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii