Castravetii se aseaza in picioare intr-un borcan sau
se taie felii de 5mm si se pun taiati in borcane...
Adaugam si morcovul si hreanul taiat fasii pe lung.
Intr-o oala punem la fiert 1 l otet si 2 l apa cu sare, zahar,
frunzele de telina, dafinul, piperul boabe si cimbrul.
Se lasa sa dea in clocot apoi se opreste focul si se lasa un
timp la racit sa aiba timp aromele sa se amestece...
Borcanul se aseaza pe un obiect din inox si se toarna
lichidul pana la gura lui.
La sfarsit, floarea de marar se aseaza in gura borcanul.
Se acopera imediat si se pastreaza intr-un loc racoros.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii