Se pun pe fundul borcanului cateva seminte de mustar impreuna cu florile de marar .
Castravetii se spala foarte bine , li se taie capetele apoi se asaza vertical in borcane . Hreanul se curata , se taie fasii si se aseaza printre castraveti . Morcovii se curata , se taie rondele apoi se cresteaza frumos pe margini cu varful unui cutit aranjand apoi feliile printre castraveti . Deasupra se pun cateva frunze de visin apoi betele de marar care vor presa toata compozitia , mentinand-o ferma .
Saramura se prepara dintr-o lingura de sare la 1 l de apa , se pune pe foc iar cand clocoteste se toarna in borcane . Borcanele se inchid ermetic si se pun in camara .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii