Ingrediente
5 linguri de otet, 1 lingura zahar, 1 lingurita sare, piper, boabe de mustar, foi de dafin, 1 morcov, 1 ceapa, castraveti
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
22 voturi
autor:
Ingrediente
5 linguri de otet, 1 lingura zahar, 1 lingurita sare, piper, boabe de mustar, foi de dafin, 1 morcov, 1 ceapa, castraveti
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
22 voturi
Adriana Amariei , 07 iulie 2014
dar apa nu se pune
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012
Anul acesta am conservat in 2 modalitati: cu otet si in saramura.
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Arata foarte bine !
Redusa
30 min
22 voturi
burdulea maria elena (Chef de cuisine)
Anul acesta am conservat in 2 modalitati: cu otet si in saramura.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010
Foarte buni langa diverse preparate cu carne si nu numai.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009
O bunatate....Si eu ii prepar asemanator si tot aceeasi compozitie o folosesc pentru gogonele,dovlecei si vinete murate...Se mentin foarte bine...
maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Lenutica si eu pun ceapa la castravetii murati.Incearca si nu o sa-ti para rau.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
sau asa...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Asa sunt castravetii mei.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Imi cer scuze, am vrut sa spun frunza de visin.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009
Nu am incercat cu ceapa, dar cred ca e buna si asa muratura.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009
Un gust deosebit ii da frunza de vin.