Se spala bine castravetii, cimbru, mararu, ardeiul piscator. Se curata si se taie de-a lungul hreanul.
Se pune peste castraveti o mana de sare si se oparesc cu apa clocotita. Apa de pe ei se goleste si se va repeta operatia anterioara de doua trei ori.
Se pune pe fundul unui borcan spalat bine cimbru si marar, iar apoi se cladesc castravetii, cu hrean si cu piscator. Compozitia de la ingrediente se fierbe sa dea un clocot, iar apoi se pune peste castraveti. Se lasa desfacut borcanul (fara capacul pus) cateva zile, timp in care daca apa de pe ei scade se mai adauga din compozitia care este rece acum (dar nu conteaza). Dupa inchidere se pun in camara si se folosesc iarna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii