Se aseaza castravetii in borcane de 800 gramese pun rondele de ceapa si morcov printre ele.La fiecare borcan se pune o lingurita junate de sare de mutaturi si 2 de zahar,o lingurita rasa da boabe de mustar si cateva boabe de piper .deasupra se pune floare de marar.Separat se pune un litru de otet si 3 litrii de apa care se pun pe foc si se lasa sa dea un clocot se toarna in borcane se inchid cu capace si se mai ferb la bai marin 5-10 min pana isi schimba un pic culoarea.Se pot pune borcanele si la cuptor in loc de bai marin e mai usor le lasi 10 min si inchizi cuptorul si le lasi acolo pana se racesc borcanele

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii