autor:

aura

» » Conserve si muraturi

castraveti murati pentru consum imediat

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
In functie de marimea castravetilor pentru fiecare 10 l de apa se vor lua de la 400 de grame pt castraveti marunti pana la 600 de grame pt cei mari, de sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Castravetii alesi pentru murat se spala, se aseaza in vase, punand inte ei un rand de marar si usturoi si se toarna deasupra saramura. Pentru a grabi muratul se recomanda sa se taie varfurile castravetilor, iar dupa ce au fost asezati in vas, sa se toarne peste ei saramura fierbinte. Castraveti astfel pusi la murat sunt gata peste cateva zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "castraveti murati pentru consum imediat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali

Gogosari traditionali

Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand

52 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • In functie de marimea castravetilor pentru fiecare 10 l de apa se vor lua de la 400 de grame pt castraveti marunti pana la 600 de grame pt cei mari
  • de sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari in otet