Se spala castravetii. Se curata hreanul.
Se pun in borcan: hrean, marar, frunze de telina. Se asaza castravetii in borcan. Deasupra castravetilor se pun radacini de hrean.
Se toarna apa rece peste castraveti, apoi se goleste apa intr-un vas si se pun urmatoarele ingrediente (pentru un borcan de 5 litri): 5 linguri sare, 5 linguri zahar, o cana de otet, un pachetel conservant, piper boabe, boabe mustar. Se amesteca totul pina se topesc sarea si zaharul si se toarna peste castravetii din borcan.
Se leaga borcanul cu celofan si se pune pentru iarna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii